Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je kan iemand in Amsterdam beledigen door hem 'Moura' te noemen'

Laatste update:

De verslaggever spreekt in de podcast De Tribune van een memorabele week, aangezien Barcelona een dag eerder met een 4-0 nederlaag op Anfield werd geëlimineerd door Liverpool. "Dat je dit op twee dagen kan beleven: ik denk dat dit voor de eeuwigheid is. Ik kan me niet voorstellen dat we dat straks in het voorjaar opnieuw gaan beleven. Het was voetbal dat ongemeen brutaal en genereus is geweest op een bepaald moment."

Ajax-coach krijgt steun: 'Fijn dat de Telegraaf eindelijk opgehouden is over Ten Hag'

"Alle soorten emoties, de rauwste emoties, zijn losgemaakt. Dolle taferelen, maar ook diepe, diepe ontgoocheling. Alles wat die sport zo onweerstaanbaar maakt, zat erin. En dat twee dagen na elkaar, dat maakt het zo uniek", aldus Vandenbempt, die Moura met een hattrick zag schitteren in de Johan Cruijff ArenA. "Ik denk dat 'Moura' intussen een scheldwoord is in Amsterdam. Je kan iemand beledigen door hem 'Moura' te noemen."

"Als we al dachten dat we een onwaarschijnlijk scenario hadden gehad op Anfield, dan kan niemand beschrijven wat we de dag nadien hebben meegemaakt", stelt de journalist, die zag dat manager Mauricio Pochettino bij een 2-0 ruststand ingreep door Fernando Llorente, 'een soort Michael Jordan-spits', in te laten vallen. "Een soort anti-Cruijff. Iedereen had uitgekeken naar een finale tussen Ajax en Barcelona, in de spirit van Johan Cruijff, zijn twee geesteskinderen. Maar precies in de kathedraal van Johan Cruijff zetten ze Llorente voorin."

"Het plan was simpel: alle ballen op Llorente. En dat was wel de manier om Ajax onder druk te zetten. En dan opeens twee doelpunten", weet Vandenbempt, die de laatste goal van Moura in extremis beschrijft als een stilleven van Vincent van Gogh. "Maar dan met mensen. Een soort akelige stilte een paar seconden. De ArenA viel gewoon stil. Iedereen dacht: nee, dat kan niet, dit is een vergissing. Voor Ajax zou het best kunnen dat de kans op de finale nooit meer komt."

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties