Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je kan niet zeggen dat Atlético alleen verdedigt, ze laten goed voetbal zien'

Laatste update:

"Het zal een ingewikkelde wedstrijd worden en ze zullen goed verdedigen, zoals ze altijd doen", blikt hij vooruit op de website van zijn club. "Je kan echter niet zeggen dat Atlético een team is dat alleen maar verdedigt, ze laten ook goed voetbal zien en maken het lastig voor hun tegenstanders. We zijn ons daarvan bewust en we bereiden ons er op voor. We gaan proberen ons eigen spelletje te spelen zodat we achteraf niet het gevoel hebben dat we iets hebben laten liggen."

Het is voor Zidane duidelijk waar zijn team het van moet hebben in de finale: "Het teamgevoel is ons sterkste punt, dat is ook het belangrijkste wat mij betreft. De spelers kunnen natuurlijk individueel het verschil maken, maar ons sterkste punt is de groep. Iedereen voelt zich gewaardeerd en heeft een eigen rol. Ze weten dat we die prijs alleen maar kunnen winnen als we spelen als een team en voor elkaar willen werken." Real en Atlético trappen aanstaande zaterdag om 20:45 af in het San Siro voor de finale van de Champions League.

-
Wie denk je dat de finale van de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
5
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
5
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties