Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je kunt Dolberg een beetje vergelijken met Anthony Martial'

Laatste update:

Bent Christensen, die Dolberg meemaakte in de academie bij Silkeborg, is in ieder geval enthousiast. "Alle coaches die hem hebben meegemaakt bij de vertegenwoordigende elftallen bij de bond, denken dat hij het in zich heeft om in één van de vijf grootste competities in Europa terecht te komen. Je kunt hem een beetje vergelijken met Anthony Martial van Manchester United", meent Christensen in gesprek met BT.

Meer: Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij

"Hij heeft niet dezelfde snelheid als Martial, maar ze komen qua profiel wel wat overeen", aldus de jeugdtrainer. Dolbergs zaakwaarnemer Jens Steffensen zegt dat het potentieel 'enorm' is bij zijn achttienjarige cliënt. "Als hij zich in de goede richting blijft ontwikkelen wordt hij een wereldklasse spits. Hij doet me denken aan Henning Jensen, die voor Ajax en Real Madrid speelde. Zelfde soort speler, stil en stijlvol buiten het veld. Maar eenmaal binnen de lijnen interesseert het hem niet wie er tegenover hem staat."

Vind jij Kasper Dolberg te vergelijken met Anthony Martial?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties