Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je kunt het bijna haat noemen, dat zie je bij Feyenoord-PSV nooit'

Laatste update:

"Iedereen moet uitstralen dat hij voor de titel wil gaan", zegt De Wolf in gesprek met De Telegraaf. De oud-verdediger wijst erop dat winst op PSV voor een enorme boost zou zorgen in de selectie en dat het Legioen dan ook nog intenser zou gaan meeleven. Al weet ook De Wolf dat de ontmoetingen met PSV minder aanvoelen dan die met Ajax.

"Nu speel je ook gewoon tegen de kampioen en de ploeg die namens Nederland nog in de Champions League speelt. Maar Feyenoord-PSV krijgt niet de lading van Feyenoord-Ajax. Dan komt er in het stadion een fanatisme los, dat je bijna haat kunt noemen. Dat zie je tegen PSV nooit", aldus De Wolf. Eerder dit seizoen won PSV thuis met 3-1 van Feyenoord.

Vorig seizoen was de club uit de havenstad thuis de baas en eindigde het in 2-1, dankzij twee treffers van Anass Achahbar. Hij speelt dit seizoen echter een bijrol, omdat Giovanni van Bronckhorst voorin al de keuze heeft uit Dirk Kuyt, Michiel Kramer en ook nog Colin Kazim-Richards. Achahbar kwam nog helemaal niet aan de beurt in de eerste zeventien wedstrijden.

-
Denk je dat Feyenoord zondag wint van PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
29
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties