Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je kunt niet zeggen dat PSV en Twente een mindere selectie hebben'

Laatste update:

"Toen ik kwam was Ajax in shock", legt Jol uit. "Vijf trainers in zes jaar. Onder de laatste trainer (Marco van Basten, red.) geëindigd op twaalf punten van kampioen AZ en in financiële chaos. Met de huidige directie heb ik het verval gestopt. Je moet het vergelijken met een patiënt die in coma ligt. We hebben de patiënt de ogen geopend en aan de beterende hand gebracht. Tot een maand geleden waren we tien maanden ongeslagen in de Eredivisie, thuis en uit."

"Alle sportieve doelen die we bij de start hadden, hebben we tot nu toe bereikt", vervolgt de Scheveninger. "De directie eiste vorig seizoen geen kampioenschap, maar het halen van
Europees voetbal. En dan natuurlijk het liefst Champions League. Die bereikten we afgelopen augustus, onder heel moeilijke omstandigheden na het WK. Daarnaast is de beker gewonnen, is er een recordaantal van 155 doelpunten gemaakt en een recordaantal punten behaald van 85. Als we waren blijven doorgaan met winnen, hadden we de aanval van Johan Cruijff zo kunnen pareren.

"Nu ben je kwetsbaar, in feite door je eigen goede resultaten", analyseert Jol. "Want die hebben het verwachtingspatroon alweer opgeschroefd naar kampioen en het gaat zelfs alweer over tweede ronde Champions League. Maar je kunt niet zeggen dat PSV en Twente een mindere selectie hebben dan wij. FC Twente haalt nog even Arnold Bruggink, Anouar Diba en Denny Landzaat erbij zonder in zijn selectie te hoeven snijden. Wij hebben kwaliteit, maar er zijn ook specifieke wapens vertrokken, Luis Suárez heeft een dipje, Gregory Van der Wiel kan nog veel beter en Demy de Zeeuw heeft klappies gehad. Dan kun je ook weer even terugvallen. Maar is daarom ineens alles slecht?''

Wie heeft de beste selectie van Nederland?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
7
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties