Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je leeftijd maakt niet uit bij Ajax, als je goed genoeg bent zul je spelen'

Laatste update:

"Vanaf dag een ging het goed, het voelde gewoon juist. We speelden niet altijd samen, want soms speelde Jan op het middenveld, maar Martin Jol gaf ons de kans om samen te spelen en dat werkte", vertelt hij aan The Times. "Ik was 19 en hij was 21, dus ik leunde een beetje op hem, maar het was een geweldig proces voor mij. Bij Ajax maakte je leeftijd niet uit. Als je goed genoeg bent, speel je. Het was een jong partnerschap, maar we werden samen twee keer kampioen, dus ja, dat was goed."

"Bij Tottenham proberen we veel druk te zetten, hoog te spelen. Zo speelden we bij Ajax ook en we zijn allebei niet langzaam. We zijn ook goed aan de bal. We kregen onze opleiding bij Ajax, dus we zijn op dezelfde manier opgevoegd, dat helpt", gaat Alderweireld verder. "En we vertrouwen elkaar, we proberen elkaar te helpen. We zijn niet egoïstisch, het is een partnerschap."

Wie vind jij de betere van de twee?

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
2
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
17
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties