Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je mag kritiek hebben op de aanstelling van Bosz, maar zo'n shitstorm?'

Laatste update:

Op een evenement van de club sprak Watzke vrijuit over het tijdperk-Bosz, zo maakte BILD op. De bestuurder was ook in de eerste weken van het seizoen niet overtuigd, ondanks de goede resultaten. "Ook toen we wonnen, heb ik nooit het gevoel gehad dat het allemaal goed zat. We waren altijd kwetsbaar. Uiteindelijk heeft iedereen zich gerealiseerd dat het zo niet verder kon", gaf Watzke aan.

Peter Stöger, de trainer die vorige week werd ontslagen bij 1. FC Köln, werd aangesteld als opvolger van Bosz. Onder zijn leiding boekte Dortmund dinsdag een 0-2 zege op 1. FSV Mainz 05. "Je moet constructief met elkaar samenwerken en dat gaan we ook doen", zei Watzke. "Jürgen Klopp was op dat moment de juiste keuze. Thomas Tuchel was dat ook. Als we het mis hadden met Bosz, oké. Daar mag je kritiek op hebben. Maar zo'n shitstorm?"

Zie je Borussia Dortmund dit seizoen nog bij de bovenste drie eindigen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties