Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je merkt dat ze in Amsterdam steeds meer op een vulkaan leven'

Laatste update:

De laatste landstitel van Ajax dateert van 2014. Het was de laatste prijs die de Amsterdammers wisten te winnen. "Het is fijn en leuk om Ajax te zien spelen, maar langzamerhand merk je dat ze in Amsterdam steeds meer op een vulkaan leven", schrijft Kieft in zijn column voor De Telegraaf. "Nu is iedereen positief, mede door de prestaties in de Champions League en de koppeling aan Real Madrid."

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

Kieft sluit niet uit dat Ajax ten koste van Real Madrid de kwartfinales van de Champions League bereikt. "Een leuk extraatje en door alle personele problemen bij Real ga ik Ajax langzaam maar zeker een kans geven", vervolgt hij. "Het winnen van de Champions League zie ik niet gebeuren. En dan zal de pleuris uitbreken in Amsterdam als Ajax voor het vijfde achtereenvolgende jaar geen kampioen wordt."

"Er is altijd discussie. Vandaag kan het niet op en is Marc Overmars de messias en morgen staat alles op omvallen als er even iets tegenzit. Dat alles of niets is tegelijk ook het intrigerende van Ajax", besluit Kieft. Ajax hervat de titelrace zondag met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Aanstaande donderdag komt Heerenveen opnieuw op bezoek, dan in het kader van de KNVB Beker.

-
Verwacht jij dat Ajax dit seizoen een prijs wint?

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na massale stemactie terug op traditionele logo
15
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
10
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
29
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties