Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je voelt de haat voor Man City, niemand wil dat we succesvol zijn'

Laatste update:

Toch hebben alle versterkingen the Citizens wel wat opgeleverd: de ploeg werd afgelopen seizoen derde in de Engelse competitie en plaatste zich daarmee voor de Champions League, terwijl het winnen van de FA Cup de eerste hoofdprijs in 35 jaar betekende. Het wachten is nu op de titel in de Premier League. "Bij Chelsea stopten alle negatieve verhalen nadat ze kampioen werden", vervolgt De Jong tegenover de Manchester Evening News.

"Dat zal voor ons waarschijnlijk ook gelden", vermoedt de Oranje-international. "Nadat we de FA Cup wonnen merkte ik al dat we anders benaderd werden. City is nog altijd de club van de working class en dat moeten we zo houden, maar ondertussen krijgen we wel steeds betere spelers en krijgen we meer internationale allure. We moeten nu nog een collectief worden. Een team moet als je tweede familie zijn", besluit De Jong

Gun je Manchester City de landstitel in Engeland?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
8
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties