Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je weet gewoon: die gaat Van Geel testen en Feyenoord testen'

Laatste update:

Bruggink had al eerder duidelijkheid verwacht omtrent de sportieve toekomst van Rutten, zegt hij bij de televisiezender. "Het verbaasde me, hoe lang het eigenlijk maar een beetje voortkabbelde. Nu lees je meer, zoals dat Tjaronn Chery in de winterstop had moeten komen. Zulke dingen zitten Fred Rutten niet lekker. Dat weet je gewoon, die gaat Martin van Geel testen, Feyenoord testen om te kijken wat daar mogelijk is."

"Ik denk dat het een wisselwerking is, tussen club en trainer. Maar je kunt ook zeggen, van Feyenoord naar Rutten toe: was dat vertrouwen er echt? Dat ze dachten, is Fred Rutten de juiste man bij Feyenoord?" Bruggink laat in het midden, of de tussentijdse komst van Chery verstandig was geweest. "Eén investering waardoor je denkt 'dan kunnen we volgend jaar misschien écht weer wat gaan doen'. Mocht Jordy Clasie weggaan… er moet natuurlijk wel een soort ambitie van uitgaan, waarvan je denkt: daar kan ik me ook in vinden", aldus de analyticus.

Het is beter dat Fred Rutten en Feyenoord uit elkaar gaan

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties