Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je weet het niet, maar het zit niet in de planning bij Ajax te blijven'

Laatste update:

De Jong debuteerde in het seizoen 2007/08 al in het eerste van Ajax en staat inmiddels op 166 wedstrijden in de Eredivisie en 57 doelpunten. Zijn contract loopt nog tot volgend jaar zomer en De Jong tekent liever niet meer bij: de aanvoerder van de landskampioen wil graag zijn horizon verbreden, zo bevestigt hij donderdag in een interview met Ajax Life. "Je weet niet wat er gaat gebeuren, maar het zit nu niet in de planning om te blijven."

"Ik zie wel wat er in de zomer gebeurt. Als er geen leuke club komt, blijf ik nog een jaar. Zo ging het vorig seizoen ook", benadrukt hij in gesprek met het supportersmagazine. De situatie is in zijn ogen nu wel anders, want De Jong heeft nog maar een contract voor een jaar bij de club. Hoe dan ook wil de middenvelder pas in de zomerperiode een knoop doorhakken aangaande zijn sportieve toekomst.

"Ik neem geen overhaaste beslissingen", zegt De Jong, die het een utopie noemt dat spelers kunnen beloven om te blijven. "Maar als dan bijvoorbeeld Bayern München langskomt, moet een speler dan blijven omdat hij dat eerder heeft gezegd?"

Denk jij dat Siem de Jong in de zomer een goede club in het buitenland vindt?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
7
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
7
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties