Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je weet het niet, maar misschien beëindigt hij zijn loopbaan wel bij Ajax'

Laatste update:

"Zeg nooit nooit in de voetballerij en als er een echte topper komt, weet je het natuurlijk niet", reageert belangenbehartiger Rob Groener in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar je kunt ervan uitgaan dat hij dit seizoen blijft, zeer mogelijk nog wel langer en misschien beëindigt hij zijn loopbaan wel bij Ajax." De contractuele overeenkomst van Schöne loopt tot 30 juni 2015.

Schöne had in zijn eerste twee seizoenen in Ajax-dienst een belangrijk aandeel in de landstitel. In deze voetbaljaargang staat de teller na twee duels alweer op drie doelpunten. Ajax wil spoedig met de ex-speler van onder meer NEC om de tafel. "Lasse heeft zich goed kunnen ontplooien bij Ajax en heeft het uitstekend naar zijn zin. We horen wel wat Ajax te bieden heeft, maar hebben geen haast", besluit Groener.

Denk jij dat Lasse Schöne een nieuw contract met Ajax ondertekent?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
25
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties