Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je zag dat Harry zich vrijer voelde met Janssen bij zich'

Laatste update:

Janssen scoorde niet, maar kan terugkijken op een goede wedstrijd op White Hart Lane. "Ik denk dat we goed samen hebben gespeeld", zegt de 23-jarige Kane in gesprek met Sky Sports. "Hij is goed in het vasthouden van de bal zodat de rest kan aansluiten. We hebben veel kansen gecreëerd en ik denk dat we allebei een paar keer hadden kunnen scoren. Als de manager wil dat we de rest van het seizoen vaker samen spelen, dan kunnen wij dat zeker doen. We zullen veel kansen creëren en scoren."

Pochettino denkt dat Kane beter tot zijn recht komt met Janssen voor zich. "Je zag dat Harry zich vrijer voelde met Janssen in de spits. Volgens mij was het een erg goede combinatie", aldus de Argentijnse manager tegenover the London Evening Standard. "Ik weet nog dat toen ik hier kwam, dat het mijn idee was om Harry samen te laten spelen met een andere centrumspits." Tottenham betaalde 22 miljoen aan AZ voor Janssen. Aanstaande zaterdag krijgen de Spurs bezoek van Liverpool.

-
Vincent Janssen zal uitgroeien tot vaste waarde bij Tottenham

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
30
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
14
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties