Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je ziet dat er heel vaak iets gebeurt als hij invalt'

Laatste update:

De coach van FC Groningen prijst zijn dribbel, lef en onbevangenheid in het eerste. "Hij lijkt daarmee op Zivkovic in zijn eerste jaar hier. Weliswaar op een andere positie, maar ook bij Idrissi zie je dat er heel vaak iets gebeurt als hij invalt. Als je dan zo veel rendement hebt en belangrijk bent voor dit team, dan is dat hartstikke goed", aldus Van de Looi in De Telegraaf.

Hij zegt dat Idrissi erg ambitieus is en dat valt alleen maar te prijzen. De vleugelspeler werd opgeleid bij Feyenoord en komend weekend staat hij oog in oog met zijn oude club. Dan zal hij zich weer willen tonen en het is aan Van de Looi om te bepalen of, en zo ja hoe dat gebeurt. "Ik houd van ongeduldige spelers en van teleurgestelde spelers", zegt de trainer.

"Het gaat er alleen om hoe je daarmee omgaat en dat je begrijpt welke stappen je nog moet maken om erin te komen én het vol te houden", aldus Van de Looi in de ochtendkrant. Hij liet Idrissi dit seizoen ook al drie keer in de basiself beginnen: tegen AZ, FC Twente en PSV mocht hij het van meet af aan laten zien, maar scoorde hij niet.

Denk je dat Oussama Idrissi volgend seizoen een vaste basisspeler wordt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties