Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je ziet dat Sana tekort komt, maar het zou gek zijn als dat niet zo was'

Laatste update:

Cruijff vond Borussia een goede ploeg: "We kregen tegenstand, die je in de Eredivisie niet krijgt", zei hij tegen de NOS. " Dan moet je dus je niveau op de trainingen intensiveren, zodat je de druk van de Champions League na kunt bootsen. De fouten die we gisterenavond hebben gezien, kun je verbeteren. Dus dat is alleen maar goed. Ajax is een speedboot: we zullen snel moeten draaien en schakelen. En dat gaan we doen ook."

Cruijff had gezien dat niet iedereen bij Ajax het hoge niveau aankon. "Je ziet bijvoorbeeld dat Tobias Sana nog tekort komt, maar het zou gek zijn als dat niet zo was", aldus Cruijff. "En als Christian Poulsen een maand eerder bij ons is, is hij beter in conditie en past hij beter in het elftal. Dan winnen we misschien wel." De volgende groepswedstrijd van Ajax in de Champions League is thuis tegen Real Madrid.

Meer nieuws

Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
5
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
11
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
21
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties