Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je zou bijna gaan denken dat Blind het lievelingetje van Ronald Koeman is'

Laatste update:

"De meest opmerkelijke keuze van Koeman is eigenlijk Daley Blind", concludeert commentator Arno Vermeulen wanneer Oranje ter sprake komt. "Als je al maanden nul minuten speelt bij Bayern maar toch in de selectie van het Nederlands elftal zit, dan krijg je wel het idee dat hij het lievelingetje van de trainer is. Maar dat mag." Collega-analisten Kenneth Perez en Maarten Wijffels vinden het besluit van de bondscoach minder opmerkelijk.

Wijffels: "Hij heeft 26 spelers opgeroepen, hè. Daarom denk ik dat Blind er nu nog bij zit. Koeman wil natuurlijk een paar man overschot hebben en het is een speler die geen verrassingen voor Koeman heeft. Maar uiteindelijk mogen de landen 23 spelers op de wedstrijdformulieren hebben, dus er vallen er nog 3 af. Ik denk dat hij één van die afvallers is als iedereen fit blijft", aldus de journalist, wiens verhaal niet volledig wordt gesteund door Perez.

"Je weet toch helemaal niet of hij een van die afvallers is", reageert de Deen. "De training moet dat toch gaan uitwijzen? De trainer kan hem op drie posities inzetten, al moet nog wel blijken of hij op alle drie de posities goed genoeg is. Hij heeft weliswaar al een half jaar niet gevoetbald, maar Andries Noppert heeft bijvoorbeeld ook al die tijd niet gespeeld. Voor mij is niet spelen ook geen argument meer bij het selecteren", besluit Perez.

De volledige selectie van Oranje:

Keepers: Justin Bijlow (Feyenoord), Mark Flekken (SC Freiburg) en Andries Noppert (sc Heerenveen)

Verdedigers: Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Bayern München), Sven Botman (Newcastle United), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Internazionale), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Matthijs de Ligt (Bayern München), Tyrell Malacia (Manchester United) en Jurriën Timber (Ajax).

Middenvelders: Frenkie de Jong (Barcelona), Teun Koopmeiners (Atalanta), Tijjani Reijnders (AZ), Marten de Roon (Atalanta), Joey Veerman (PSV), Mats Wieffer (Feyenoord) en Georginio Wijnaldum (AS Roma).

Aanvallers: Steven Bergwijn (Ajax), Memphis Depay (Atlético Madrid), Cody Gakpo (Liverpool), Noa Lang (Club Brugge), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Xavi Simons (PSV) en Wout Weghorst (Manchester United).

Meer nieuws

Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
1
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
6
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
15
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties