Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je zou kunnen zeggen dat Henry iedereen voor de gek heeft gehouden'

Laatste update:

Henry had een lastig half jaar achter de rug bij Juventus, toen hij van club verwisselde. In dienst van de Italianen scoorde hij maar drie keer en dat kwam vooral, doordat hij veelvuldig op de vleugel werd geposteerd. "Mijn idee was hem voorin te laten spelen met Nicolas Anelka. Maar die zomer ging Anelka naar Real Madrid en ging mijn idee niet door. Thierry kwam er vervolgens niet direct in", weet Wenger nog in gesprek met L'Équipe.

De aanvaller had Davor Suker, Dennis Bergkamp en Nwankwo Kanu voor zich in de pikorde en moest wachten op zijn kans. "Maar op een dag werd alles een stuk eenvoudiger, toen ik besloot hem in het centrum op te stellen. Hij zei tegen me: trainer, ik weet niet hoe ik moet scoren. Je zou kunnen zeggen dat hij eigenlijk iedereen voor de gek heeft gehouden", aldus Wenger glimlachend.

Is Thierry Henry de beste spits die Arsenal ooit heeft gehad?

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties