Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jean-Paul van Gastel officieel benoemd als opvolger Van Bronckhorst

Laatste update:

Van Gastel gold als tweede keus voor Guangzhou, dat graag Tomic voor de groep had willen hebben. De Kroaat, die eerder onder meer aan het roer stond bij FC Salzburg en Lierse SK, kreeg volgens Titan Sports Plus echter zijn visa niet rond als gevolg van de coronapandemie. Daarop schakelde de Chinese club door naar Van Gastel, die bij de club bekend was. De oud-verdediger van onder meer Willem II en Feyenoord zat de afgelopen weken in verplichte quarantaine, alvorens hij voor het eerst zelfstandig voor de spelersgroep mocht verschijnen.

Voor Van Gastel betekent het zijn eerste klus als hoofdtrainer, nadat hij eerder jeugdtrainer was bij Feyenoord en ruim acht jaar als assistent van Ronald Koeman, Fred Rutten, Van Bronckhorst en Jaap Stam fungeerde bij de Rotterdammers. Na het ontslag van laatstgenoemde in oktober 2019, werd ook Van Gastel door Feyenoord op straat gezet. Van Bronckhorst nam Van Gastel vervolgens in januari 2020 mee naar Guangzhou.

Guangzhou miste vorig seizoen de kampioensronde, maar slaagde er wel in om handhaving te realiseren in een play-out. Van Gastel heeft bij de Chinese club niet meer de beschikking over Richairo Zivkovic, die na een huurperiode is teruggekeerd naar Changchun Yatai. Mousa Dembélé maakt voorlopig nog wel deel uit van de selectie. De Chinese competitie gaat in maart weer van start.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties