Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jenner keert na ruim twee jaar terug bij oude club Vitesse

Laatste update:

Vorige maand liet Jenners zaakwaarnemer Cihan Korkmaz nog weten dat zijn cliënt zoekende was naar een nieuwe club: daarbij dacht hij naast Turkije en het Midden-Oosten ook aan de Eredivisie. "En wanneer hij bij een club uit de Eredivisie een leidende rol zou kunnen krijgen, is hij bereid om te gaan praten. Dat weet ik zeker", verzekerde Korkmaz toen. Er kwamen echter geen interessante aanbiedingen op Jenners pad.

Een woordvoerder van Vitesse meldt nu dat Jenner 'sinds deze week' terug is in Arnhem. Medio 2008 haalde Vitesse de flankspeler op bij AZ en in de jaren die volgden speelde hij 49 wedstrijden in de Eredivisie voor de geel-zwarten: hij scoorde viermaal. "Julian assisteert bij de middenbouw. Ook wordt hij techniektrainer. Toen Julian bij Vitesse voetbalde, gaf hij ook al een tijdje techniektraining aan de jeugd", klinkt het. "Julian wil de volgende fase van zijn carrière in en Vitesse biedt hem de mogelijkheid een trainerscarrière te starten."

Van de techniektrainer Julian Jenner kun je als talent veel leren

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties