Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PEC Zwolle hoopt talentvolle verdediger over te nemen van Ajax'

Laatste update:

Servisch jeugdinternational Milovanovic stond ooit te boek als een groot talent, maar kampte dit volledige seizoen met een zware knieblessure. Het lijkt erop dat Milovanovic bij een Eredivisie-club actief blijft, daar PEC aast op zijn handtekening.

De linksbenige Vlaardinger speelt al sinds 2018 in de jeugdopleiding van Ajax, dat hem destijds transfervrij overnam van Sparta Rotterdam. In totaal speelde de fysiek sterke Milovanovic twaalf officiële wedstrijden namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Milovanovic kreeg begin april te horen dat zijn contract formeel is opgezegd. Ook Ar'Jany Martha, Diyae Jermoumi, Raphaël Sarfo, Oualid Agougil, Nassef Chourak, Gabriel Misehouy, Rida Chahid, Rico Speksnijder en Yoram Boerhout beschikken over een aflopend contract bij Jong Ajax. Doelman Sten Kremers vertrekt naar De Graafschap, terwijl Alvaro Henry al te horen kreeg dat zijn aflopende contract niet zal worden verlengd.

De vervanger van Milovanovic bij Jong Ajax staat ondertussen alweer klaar in de coulissen. De achttienjarige Dies Janse lijkt zich te kunnen opmaken voor een basisplaats in het Amsterdamse beloftenelftal.

Bij PEC kan Milovanovic de eerste zomerse aanwinst worden. De Zwollenaren zagen Sam Kersten transfervrij naar sc Heerenveen vertrekken, terwijl Bram van Polen zijn schoenen aan de wilgen hing. Huurlingen Lennart Czyborra, Filip Krastev, Zico Buurmeester, Silvester van der Water en Ferdy Druijf keren allemaal terug naar hun eigen clubs. Middenvelder Dean Huiberts keert terug van een uitleenbeurt aan het Beerschot van Dirk Kuijt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
0
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
4
Italië komt horrorstart te boven en pakt volle buit tegen dapper Albanië
17
De Telegraaf ziet 'opvallend' gegeven bij verdeling aanvoerders van Oranje
14
Krijgt Koeman tóch gelijk? Robert Lewandowski kan mogelijk 'gewoon' spelen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties