Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jeremiah St. Juste kan voor vijftien miljoen euro droomtransfer maken

Laatste update:

St. Juste speelde zestig competitiewedstrijden sinds zijn komst in 2019. Vorig seizoen was hij met een geregistreerde topsnelheid van 36,1 kilometer per uur de snelste speler uit de Bundesliga, aldus BILD. Hij maakte indruk op Marco Rose, de nieuwe trainer van Borussia Dortmund. Achter de schermen heeft Rose de eventuele komst van de Nederlander goedgekeurd. Naar verluidt kwam St. Juste na zijn komst bij Mainz overeen dat hij na twee seizoenen zou mogen vertrekken, indien een bod binnenkwam dat voldeed aan de verwachtingen van de clubleiding.

St. Juste biedt De Boer extra wapen: 'Daarmee troeft hij zelfs Haaland af'

Jeremiah St. Juste hoopt op de ultieme beloning voor zijn sterke seizoen.Lees artikel

Directeurs Christian Heidel en Martin Schmidt zullen die belofte niet verbreken, verwacht BILD. Heidel liet onlangs wel doorschemeren dat er nog geen officieel bod op St. Juste is binnengekomen. Desondanks lijkt de verdediger wel wat te voelen voor de stap naar Dortmund. Anderhalve week geleden speelde hij met Mainz tegen BVB en na de 1-3 nederlaag bracht hij een bezoek aan de kleedkamer van de tegenstander, waar hij onder meer sprak met middenvelder Mahmoud Dahoud.

St. Juste, die in 2019 overkwam van Feyenoord, werd vorige week opgenomen in de voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal. Zijn focus zal voorlopig dan ook bij het eindtoernooi met Oranje liggen. Dinsdag vertelde Schmidt aan BILD dat er nog geen onderhandelingen plaatsvinden met geïnteresseerde clubs over spelers. "En dat mag wat ons betreft zo blijven. We zijn er gerust op dat we een goede selectie hebben aan het eind van de zomer", aldus de directeur van de nummer twaalf van het voorbije seizoen.

Is Jeremiah St. Juste goed genoeg voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties