Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jeroen Elshoff zit in Japanse 'hel' na positieve test: 'Het wordt steeds gekker'

Laatste update:

"Eigenlijk moet ik hier ook een gouden plak voor krijgen als ik dit doorsta", schreef Elshoff zondag op Twitter bij een foto van het strakke ochtendprogramma dat hij verplicht moet volgen: eten om 07.15 uur en een gezondheidscheck om 07.45 uur. Ook de rest van de ochtend is volgepland, bijvoorbeeld met 'radio-oefeningen'. Verder deelt Elshoff foto's van de schamele maaltijden die hij krijgt. Zijn collega's bij de NOS en de Oranje Leeuwinnen hebben hem zodoende allebei een voedselpakket toegestuurd, om de quarantaine door te komen.

"De bananen en het bier waren overigens door het Japanse regime uit de voedselpakketten gehaald, want aangezien ik gebombardeerd ben tot niks mogen ze kennelijk gewoon mijn post eerst open maken. Bananen = gevaarlijk!", tweet een wanhopige Elshoff. Zaterdagnacht mocht hij even zijn kamer uit en de gang in, waar om 03.00 uur 's nachts 'Japanse work-outmuziek' klonk. Maandagochtend Nederlandse tijd werd hij plots, zonder instemming, zijn kamer uit gehaald om bloed af te staan. "De quarantaine in Sendai wordt met de dag gekker", schrijft Elshoff, die niet meewerkte aan de bloedtest. "Geen uitleg, geen bloed."

"Het Japanse quarantaineregime voor positief geteste (gevaccineerde) personen is een mentale straf. Quarantaine moet gedaan worden, maar de tijden lijken een gevangenisregime. Hel. Onvriendelijk. (Ik zit erin)", aldus de 44-jarige voetbalcommentator, die aanwezig was bij de eerste wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Zambia (3-10), maar vanwege zijn besmetting geen commentaar gaf bij de tweede wedstrijd tegen Brazilië (3-3).

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties