Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jeroen Zoet geeft mij nog steeds het idee van een 'net niet' keeper'

Laatste update:

"Zoiets betekent dat de spoeling dun is voor bondscoach Danny Blind, want anders praat niemand over het naturaliseren van een Ajax-keeper uit Kameroen en een Feyenoord-verdediger uit Brazilië", schrijft hij in zijn column voor De Telegraaf. "Met Virgil van Dijk en Stefan de Vrij vraag ik me af: waarom zou Oranje behoefte hebben aan Botteghin? Tevens hebben we in Nederland voldoende behoorlijke keepers rondlopen."

Toch zijn de beste keepers van Nederland geen zekerheidje, weet Kieft. "Jasper Cillessen speelde goed in het bekertoernooi voor FC Barcelona tegen Athletic de Bilbao en Atletico Madrid, maar kan je hem dan onder de lat zetten bij het Nederlands elftal als hij de rest van de tijd op de bank zit? Ik vind van niet, maar is Jeroen Zoet van PSV dan de ideale man? Hij geeft mij nog steeds het idee van een 'net niet' keeper, een wankele doelman hoewel hij op weinig fouten valt te betrappen."

Zoet werd bij Oranje gepasseerd door Maarten Stekelenburg. "Terwijl die toch lelijk in de fout ging tegen Frankrijk. Blind handhaafde hem, maar inmiddels is Stekelenburg bij Ronald Koemans Everton uit de basiself verdwenen. Misschien dat Tim Krul Blind van een probleem kan verlossen nu hij bij AZ iedere wedstrijd gaat spelen. Blind heeft nog zes weken alvorens Nederland tegen Bulgarije in actie komt", aldus Kieft.

Wie is de beste keeper voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
49
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
2
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties