Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs

Laatste update:

Bij Atalanta waren er basisplaatsen voor Marten de Roon en de begeerde Teun Koopmeiners. Hans Hateboer begon op de bank. Aan de kant van Liverpool stond aanvoerder Virgil van Dijk centraal achterin en begon Cody Gakpo als diepste spits. Voor Ryan Gravenberch zat er niet meer in dan een plaats op de reservebank.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot

Liverpool begon uiterst voortvarend aan het returnduel in Bergamo en kwam al na zes minuten spelen op 0-1. Matteo Ruggeri maakte hands in zijn eigen zestien, waarna Mohamed Salah vanaf elf meter raak schoot voor the Reds. Het geloof in een wonderbaarlijke comeback steeg bij de bezoekers uit Engeland.

Het elftal van Klopp rook bloed en probeerde het via pogingen van Luis Díaz en Dominik Szoboszlai. De storm van Liverpool ging gaandeweg de eerste helft liggen en Atalanta kreeg hierdoor de gelegenheid om zich terug te knokken in de wedstrijd. Beide ploegen gingen met een 0-1 tussenstand aan de thee halverwege omdat een goal van Koopmeiners werd afgekeurd wegens buitenspel.

Atalanta kwam fris uit de kleedkamer en het waren onder meer Koopmeiners en Gianluca Scamacca die het doel van Alisson Becker onder vuur namen. Aan de andere kant maakte Juan Musso een kopbal van Van Dijk onschadelijk. De tijd tikte ondertussen weg in het nadeel van Liverpool.

Klopp maakte een moedeloze indruk langs de kant, al gaf de Duitser de hoop niet op. De vertrekkende manager bracht aanvallers Darwin Núñez en Diogo Jota in het veld in een poging om alsnog een verlenging af te dwingen. Die verlenging kwam er niet, vooral omdat Liverpool onmachtig bleek in de tweede helft.

Voor Klopp dus geen Europese prijs bij zijn afscheid bij Liverpool. Hij loodste de grootmacht in 2019 naar de eindzege in de Champions League, maar verloor ook drie Europese finales. In 2016 was Sevilla te sterk in de finale van de Europa League. Nadien werd tot tweemaal toe van Real Madrid (2018 en 2022) verloren in de eindstrijd van de Champions League.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
6
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
11
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
36

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties