Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jesper Karlsson gaat AZ verlaten: dinsdag medische keuring

Laatste update:

Ook Napoli, Fiorentina en Lazio waren volgens Di Marzio geïnteresseerd in Karlsson, maar het is dus Bologna dat er met hem vandoor gaat. De nummer negen van het afgelopen Serie A-seizoen slaat een grote slag met de komst van de rechtspoot. Eerder namen de Italianen al Beukema over van AZ. De centrale verdediger maakte voor negen miljoen euro de overstap naar de Serie A.

Karlsson speelt sinds de zomer van 2020 voor AZ, dat destijds een vaste transfersom van 2,6 miljoen euro betaalde aan IF Elfsborg. Dat bedrag kon middels bonussen nog oplopen tot 4,8 miljoen euro. De Zweedse club wist daarnaast een doorverkooppercentage van vijftien procent te bedingen. AZ maakt na drie jaar dus een flinke winst op Karlsson.

De behendige vleugelspeler ontbrak in de competitiewedstrijden tegen Go Ahead Eagles (5-1 winst) en RKC Waalwijk (1-3 winst) wegens een hamstringblessure. Daardoor moest hij ook het terugduel met FC Santa Coloma (2-0 winst) aan zich voorbij laten gaan. De heenwedstrijd tegen de club uit Andorra (0-1 winst) lijkt dus de laatste wedstrijd te zijn geweest van Karlsson in het shirt van AZ.

Is dit een goede stap voor Karlsson?

Meer nieuws

SC Heerenveen meldt zich bij PSV voor 21-jarige middenvelder
0
Kaj Sierhuis ziet nachtmerrie uitkomen: opnieuw een zware knieblessure
1
Live meepraten in de Croky Cup: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC
3
Toptalent Barcelona beloond na doorbraakseizoen: nieuw contract met megaclausule
4
'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
45
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties