Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schittert Mbappé komende zomer op twee toernooien? Macron houdt hoop

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Mbappé volgend seizoen onder contract staat bij Real Madrid. De 25-jarige aanvaller beschikt bij Paris Saint-Germain over een aflopend contract en gaat niet bijtekenen.

Macron heeft echter één probleem. Real Madrid geeft spelers nooit vrij om uit te komen op de Olympische Spelen. Dat lijkt ook nu zeker niet te gaan gebeuren, daar Mbappé eerder deze zomer op het EK in Duitsland actief zal zijn met Frankrijk.

Op de Olympische Spelen mogen enkel spelers meedoen die jonger zijn dan 23 jaar, maar elk land mag beroep doen op drie dispensatiespelers. Frankrijk en Macron zien Mbappé dus graag als één van de drie routiniers.

"Ik wil een competitief team. Ik heb er wel vertrouwen in dat de clubs in Europa wel hun steentje zullen bijdragen, al vrees ik dat het EK toch een obstakel kan gaan vormen", aldus Macron.

De president van Frankrijk sprak zelf nog niet met Mbappé, maar de vleugelflitser heeft al eens eerder aangegeven dat hij wel openstaat voor een deelname aan het sportevenement.

"Het is mijn werkgever die beslist. Het zal een plezier zijn om voor Frankrijk te spelen, maar als mijn werkgever niet wil, zal ik die beslissing steunen. Ik denk niet dat het ze veel tijd zal kosten om erover na te denken."

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties