Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jesse Marsch moet Leeds United behoeden voor degradatie

Laatste update:

Marsch tekent tot medio 2025 en krijgt de eerste opdracht om Leeds in de Premier League te houden. De club zette een vrije val op de ranglijst in met vier nederlagen op rij en bezet na 26 wedstrijden met 23 punten de 16de positie. In het kielzog varen nummer 17 Everton en nummer 18 Burnley, die in 24 competitieduels respectievelijk 22 en 21 punten sprokkelden. Orta heeft er alle vertrouwen in dat het goedkomt met Marsch aan het roer. "We hebben een langetermijnplan en zijn ervan overtuigd dat hij Leeds naar een hoger niveau kan tillen. We zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft", aldus de directeur.

Algemeen directeur Angus Kinnear voegt toe dat Marsch eerste keus was. "We zijn erg blij dat we Jesse Marsch konden aanstellen", aldus Kinnear. "Hoewel de kortetermijndoelstelling voor Jesse duidelijk is, geloven we dat hij de moed en ambitie heeft om voort te bouwen op de sterke basis die we in de afgelopen vier jaar hebben gelegd en de prestaties van de club op de lange termijn te verbeteren. Hij had veel succes bij New York Red Bulls en Red Bull Salzburg en heeft tijdens onze vele meetings laten zien dat hij uitstekend past bij de voetbalcultuur van Leeds United."

Marsch was jarenlang trainer in de Major League Soccer en kwam in 2018 naar Europa om een jaar te werken als assistent-trainer van Ralf Rangnick bij RB Leipzig. Daarna was de Amerikaan twee jaar trainer van Red Bull Salzburg. waar hij tweemaal de nationale dubbel binnenhaalde. Leipzig haalde Marsch afgelopen zomer terug als opvolger van Julian Nagelsmann. Als hoofdtrainer was Marsch minder succesvol bij Leipzig en op 5 december werd hij vanwege tegenvallende prestaties ontslagen.

Nu gaat hij dus naar Leeds, dat zondag afscheid nam van Bielsa. "Dit was de moeilijkste beslissing die ik heb moeten nemen bij Leeds United, rekening houdend met al het succes dat Marcelo bij de club heeft gehad", reageerde voorzitter Andrea Radrizzani. "Met Marcelo als manager hadden we drie ongelooflijke seizoenen en keerden de goede tijden terug naar Elland Road. Hij veranderde de cultuur van de club en bracht ons allemaal een winnaarsmentaliteit bij. De momenten die gecreëerd zijn, met name in het seizoen 2019/20 met het winnen van promotie naar de Premier League, zullen natuurlijk lang in al onze herinneringen blijven, mezelf en de fans inbegrepen."

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties