Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jeugdige Ajacied herpakt zich na terugval: 'Het ging een beetje bergafwaarts'

Laatste update:

Met name zijn doelpunt was fraai: Gravenberch tekende op slag van rust voor de 4-0, nadat hij fraai was weggedraaid bij een tegenstander. "Ik kreeg de bal van Dusan (Tadic, red.). Hij speelde me in, ik draaide weg en dacht: 'Deze móét ik scoren.' Dan gaat die bal erin", analyseert de belofte zijn treffer na afloop voor de camera van FOX Sports. Voor Gravenberch betekende het pas zijn vijfde competitieoptreden voor Ajax, nadat hij in september 2018 op zestienjarige leeftijd zijn debuut had gemaakt in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Daarna moest hij zich vooral richten op minuten in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax, waarvoor hij dit seizoen al zeventien keer in actie kwam. "Je wil natuurlijk zoveel mogelijk in Ajax 1 spelen, maar als je in Jong Ajax moet spelen, dan moet dat ook en dan moet je jezelf daar gewoon laten zien", vervolgt de middenvelder. "Je moet bij Jong Ajax het uiterste uit jezelf halen en dan wachten op minuten in Ajax 1. En als het zover is moet je scoren, zoals vandaag, of jezelf zo goed mogelijk laten zien."

Volgens Gravenberch is het nog altijd een uitdaging om te spelen in Jong Ajax. "Natuurlijk. Ik moet daar mijn minuutjes maken om in Ajax 1 te komen. Het zal wel moeten, denk ik", stelt de jeugdinternational, die dit seizoen naar eigen zeggen al te maken kreeg met een terugval. "Ik begon goed bij Jong Ajax in de eerste periode. Ik wil niet zeggen dat ik daarna een dipje kreeg, maar het ging een beetje bergafwaarts. Dan krijg je een kans tegen Telstar. Wat zal ik daar eens over zeggen? Het was niet mijn beste wedstrijd, maar ik vond mijn inzet wel goed. Vandaag kreeg ik weer wat minuutjes en ging het wat beter", aldus Gravenberch, die tot slot verwacht dat hij er snel met Ajax uit zal komen over de verlenging van zijn op dit moment nog tot medio 2021 doorlopende contract. "Ik wil meer minuten maken in Ajax 1 en daarna zien we het wel. Ik denk dat het er wel van komt."

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
6
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
14
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
5
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
6
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties