Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jeugdproduct Ajax heeft transfer te pakken: liefst 20 miljoen euro gemoeid

Laatste update:

Rennes wil haast maken met de transfer van Matusiwa, die er zondag direct moet staan in het bekerduel met Olympique Marseille. De nummer 10 van de Ligue 1, die ook nog Europees actief is, gaat de controleur uit Hilversum in eerste instantie huren van Reims

Vervolgens moet Rennes Matusiwa in de zomer definitief overnemen voor een bedrag van 16 miljoen euro. Door middel van goed haalbare bonussen kan Matusiwa Reims in een later stadium nog eens 4 miljoen euro extra opleveren.

Matusiwa speelt sinds de zomer van 2021 voor Reims en blijkt een schot in de roos voor de club. Destijds werd de rechtspoot voor slechts 4 miljoen euro overgenomen van FC Groningen, waar hij aanvoerder was.

De Nederlandse jeugdinternational groeide bij Reims binnen korte tijd uit tot een absolute sterkhouder. In Frankrijk is men lovend over Matusiwa's fysieke én voetballende kwaliteiten.

Matusiwa genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Ajax, waar hij onder trainer Erik ten Hag één duel in de hoofdmacht speelde. Afgelopen zomer werd hij veelvuldig gelinkt aan een terugkeer naar Amsterdam.

Ajax werd echter nooit concreet voor Matusiwa. De Amsterdammers haalden met Benjamin Tahirovic, Sivert Mannsverk en Branco van den Boomen diverse goedkopere controleurs in huis.

Had Ajax Matusiwa in een eerder stadium moeten terughalen?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties