Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jeugdspelers van Ajax gaan nu wellicht eerder eieren voor hun geld kiezen'

Laatste update:

Musampa werd afgelopen donderdag ook verrast door het nieuws. "Iedereen weet dat er spanningen waren tussen Bergkamp en Overmars. Ze spraken niet eens tegen elkaar. Maar het ontslag van Keizer heeft niets met hem te maken. Ajax wilde af van de assistenten, daar is Keizer in meegegaan." Arno Vermeulen wees op de cijfers onder Keizer. "Ajax won 14 van de 24 wedstrijden, dat is niet heel veel. Bovendien is de club uitgeschakeld in Europa en in de KNVB-Beker."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"Dat zijn cijfers waar je als Ajax-trainer normaal gesproken een onvoldoende voor krijgt." Ron Jans, technisch directeur bij FC Groningen, is een andere mening toegedaan. "Als je het verhaal een beetje volgt, zie je dat bij Ajax eerst de politiek telt en daarna pas het voetbal. Het positieve aan dit alles voor Ajax is dat alle beslissingen nu op een normale manier genomen gaan worden en niet meer door een technisch hart."

"Maar dat technisch hart was wel belangrijk voor het bewaken van de brug tussen de jeugd en het eerste elftal", stipte Musampa aan. "Jeugdspelers geloofden wat hen is voorgeschoteld en dat valt nu helemaal weg. Bergkamp was de brug tussen de jeugd en het eerste elftal. Zijn vertrek gaat er misschien voor zorgen dat jeugdspelers eerder eieren voor hun geld kiezen."

Het is in de ogen van Musampa niet onoverkomelijk dat Erik ten Hag, de beoogde nieuwe trainer van de Amsterdammers, geen Ajax-verleden meedraagt. "Wat nu vooral belangrijk zal zijn, is dat er geen kampen meer zijn bij Ajax. Het lijkt me zo vervelend als je met mensen moet samenwerken die niet met elkaar communiceren. Dat is nu weg."

-

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties