Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jóhannsson zet AZ op goede spoor met derde strafschop van seizoen

Laatste update:

AZ-trainer Verbeek raakte spits Jozy Altidore kwijt in de transferperiode, maar Jóhannsson lijkt vooralsnog een waardige vervanger te zijn. Tegen promovendus Go Ahead Eagles maakte de Amerikaan alweer zijn vierde van het seizoen, al was het zijn derde strafschop. De Amerikaan versierde de penalty zelf. Hij snelde het strafschopgebied in, werd gevloerd door Sjoerd Overgoor en benutte het buitenkansje zelf. Voor Go Ahead Eagles betekende dat voor de vijftiende wedstrijd op rij in de Eredivisie een tegendoelpunt.

Ook daarvoor was het gretige AZ de betere ploeg. Zo leek aanvoerder Maarten Martens, even voor de rake strafschop van Jóhannsson, met een mooie omhaal de score al te openen. Go Ahead-keeper Eloy Room tikte de bal nog net weg en scheidsrechter Eric Braamhaar oordeelde dat de lijn niet was gepasseerd. Direct na rust kreeg Viktor Elm een niet te missen kans op de 2-0, maar de Zweed presteerde het toch om te naast te schieten.

Hij ontving de bal op een presenteerblaadje van Jóhannsson, die twee man wegzette, maar kreeg de bal niet langs de voor hem goede kant van de paal. In verdedigend opzicht had AZ weinig te vrezen van de bezoekers en als de defensie wel een keer werd verslagen, zo ontsnapte invaller Joey Godee aan de aandacht na een slimme steekbal, stond keeper Esteban zijn mannetje. In de weinig onderhoudende slotfase viel er weinig meer te beleven in Noord-Holland. Jan Wuytens kopte naast na een hoekschop, Roy Beerens knalde hoog over en in de slotfase krulde huurling Erik Falkenburg tegen zijn eigenlijke werkgever een vrije trap langs de kruising.

In de absolute slotfase, toen een groot deel van de supporters al op weg was richting uitgang, verdubbelde Elm met een kopbal alsnog de marge. Toen Steven Berghuis er in de rebound zelfs nog 3-0 van maakte (Beerens had op de paal geschoten) konden de fans hun geluk helemaal niet meer op. Voor AZ en de punten maakte dat verder weinig meer uit. Het was overigens geen bijzonderheid dat Go Ahead Eagles verloor bij AZ: in de achttien eerdere ontmoetingen in Alkmaar wonnen de Deventenaren, waar verdediger Job van der Linden zijn honderdste wedstrijd speelde, slechts twee keer.

-

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
46
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
1
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties