Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

JL-club lanceert uniek concept; fans betalen niet voor verloren thuisduels

Laatste update:

Supporters kopen vanaf volgend seizoen in eerste instantie een seizoenkaart voor een vast bedrag. De goedkoopste plekken kosten 25 euro, terwijl de duurste plekken een 'instaptarief' van 125 euro hebben. Bij een thuisoverwinning wordt er via incasso tien euro geïnd bij de supporters. Een gelijkspel kost de seizoenkaarthouders vijf euro. Na een nederlaag wordt er dus geen geld afgeschreven.

Er is echter wel een maximum: de goedkoopste seizoenkaarten zullen nooit duurder worden dan 160 euro. De duurste plekken kosten maximaal 250 euro per seizoen. Schouten beaamt dat tegenvallende prestaties extra geld kosten. "Maar dat hebben we afgedekt, we hebben geldschieters die garant staan. We lopen geen financieel risico. Het is een gok, maar wij denken dat het gaat werken", zegt de voorzitter van FC Den Bosch.

"Fans hoeven zich nu niet bekocht te voelen als we een keer in een slechte thuiswedstrijd verliezen", vervolgt Schouten. "Vorig seizoen hebben we zevenhonderd seizoenkaarten verkocht, ik ga er vanuit dat dit er nu zeker duizend worden."

Vind jij dit een goed concept?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
12
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties