Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Júlio César terug in Engeland na merkwaardig verblijf in Canada

Laatste update:

Eerste keus was hij niet meer, maar er kwamen geen clubs voorbij die Júlio César wilden overnemen van QPR. Omdat Robert Green inmiddels was bevorderd tot eerste keus moest de Braziliaan genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Luiz Felipe Scolari bleef hem echter wel gewoon oproepen voor het nationale elftal, omdat hij vertrouwen hield in Júlio César en geen betere kandidaten zag voor o Seleção.

Zo ontstond de merkwaardige situatie dat Júlio César reserve was bij een Championship, maar wel eerste keus bij Brazilië. In zes maanden tijd keepte hij een handvol interlands, maar iedere week weer hield hij de bank warm bij zijn club. In maart bood Toronto FC uitkomst: de Major League Soccer-club haalde hem binnen op huurbasis en gaf hem speeltijd als nummer één. Júlio César deed mee in zeven competitiewedstrijden.

Scolari riep hem op voor het WK in eigen land en stelde hem in alle wedstrijden op. Uiteindelijk sneuvelde Brazilië in de halve finale, door een beschamende 1-7 nederlaag tegen Duitsland. Ook de strijd om plaats drie ging verloren, tegen Nederland (0-3). Júlio César wordt nu weer teruggeroepen door zijn eigenlijk werkgever QPR, waar hij nog een contract voor een jaar heeft. Green blijft naar verwachting echter eerste keus na de promotie.

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
0
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties