Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joachim Löw dicht Oranje grotere kans toe op glorie dan Duitsland

Laatste update:

Qua resultaten is Duitsland bezig aan een goede kwalificatiereeks: van de zes wedstrijden werden er vijf gewonnen. Alleen Oranje was in september te sterk (2-4). Toch zijn er twijfels over de staat van de nationale ploeg. Na de dramatisch verlopen groepsfase van de Nations League, waarin Duitsland slechts twee punten pakte in een poule met Nederland en Frankrijk, stond Löw onder grote druk. Hij bleef desondanks aan als bondscoach.

Het optimisme, dat hoogtij vierde rond het gewonnen WK van 2014, is inmiddels ver te zoeken. "We behoren niet tot de favorieten. Frankrijk en Engeland spelen al jaren met dezelfde ploeg. Dan heb je ook nog Nederland en Spanje", somt Löw op tijdens de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland. "Wij hebben een jonge ploeg en maken een proces van vernieuwing door."

"Misschien zitten we over twee of vier jaar weer tussen de favorieten, als de spelers hun piek hebben bereikt. Met deze ploeg is veel mogelijk en daar werken we hard aan, want er zit veel kwaliteit tussen", weet Löw, die de situatie van zijn ploeg vergelijkt met 2010. Toen moest Duitsland mede door blessureleed op het laatste moment meerdere wijzigingen doorvoeren in de WK-selectie. Met jonge spelers als Mats Hummels, Jérôme Boateng, Mesut Özil en Manuel Neuer reikte Duitsland toen tot de halve finale in Zuid-Afrika.

"Het is een beetje zoals in 2010. Maar het wordt moeilijk om voor de eindzege te spelen. Alles is mogelijk, maar we hebben deze keer geen favorietenrol", stelt Löw, die hoopt dat zijn ploeg verbetering gaat tonen in wedstrijden tegen grootmachten. Oranje en Frankrijk bleken het afgelopen jaar een zware kluif. "We hebben wedstrijden gekend waarin we 45 minuten lang uitstekend speelden, en waarin ik verbaasd was over hoe goed het ging. Maar we hebben dat nog niet negentig minuten kunnen vasthouden tegen sterke ploegen. Dat moeten we zien te bereiken."

-
Dicht je Oranje een grotere kans toe op de Europese titel dan Duitsland?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties