Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joan Laporta legt aanblijven van Ronald Koeman uit

Laatste update:

"Na een periode van reflectie hebben we besloten om door te gaan met Koeman", verklaarde Laporta tegenover Spaanse media. "We zijn zeer tevreden om te zien dat de gesprekken hebben geleid tot eensgezindheid." De twijfel heeft plaatsgemaakt voor optimisme. "We zijn ervan overtuigd dat het komende seizoen fantastisch zal worden. We hebben gesprekken gehad met Koeman om elkaar goed te leren kennen. Ik wil de trainer kennen, zoals ik dat ook heb gedaan met Frank Rijkaard en Josep Guardiola."

"Ronald Koeman blijft bij Barcelona, bevestigd", zei transfermarktexpert Romano eerder. "De belangenbehartigers van Koeman hadden al een week 'vertrouwen' en de overeenkomst is nu definitief. Joan Laporta heeft besloten om verder te gaan met Koeman komend seizoen. Here we go", zo besloot de Italiaan op voor hem kenmerkende wijze.

"Alles wijst erop dat de Nederlander doorgaat", zo viel te lezen op de voorpagina van Mundo Deportivo. Volgens de Catalaanse sportkrant zou de clubleiding van Barcelona donderdag bijeenkomen en zou het nieuws dan bevestigd worden. "Als hij Barça prijzen bezorgt, dan blijft hij nog een jaar langer", zo klonk het zelfs. Mocht Koeman bepaalde doelstellingen weet te behalen, zal hij naar verluidt een verbintenis tot aan de zomer van 2023 voorgeschoteld krijgen.

Zo moet er bespaard worden op de loonlasten door het basissalaris van Koeman te verlagen en de te verdienen bonussen te verhogen. Koeman zou positief tegenover het voorstel staan en de komende dagen een beslissing nemen. De Nederlandse trainer was de afgelopen dagen in Nederland, maar keerde dinsdag terug in Barcelona. Catalunya Ràdio meldde woensdag al dat Koeman het voorstel van Barcelona gaat accepteren. Dat nieuws werd bevestigd door Sport, waar Koeman eveneens op de voorpagina stond.

Laporta en het kamp-Koeman leken afgelopen week op ramkoers te liggen. De president zou de coach hebben medegedeeld de komende twee weken op zoek te gaan naar een vervanger. Bovendien maakte Laporta openbaar dat Koeman met spoed zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. Dat bleek overdreven: Koeman was alleen voor controle kortstondig in het ziekenhuis. Wasserman, het management van de trainer, verklaarde in een tweet oorlog aan Laporta. "Stel je voor: ik wil met je trouwen, maar ik twijfel. Geef me twee weken om een betere partner te vinden... Als ik de juiste persoon niet kan vinden, gaan we toch trouwen!", zo werd de vergelijking getrokken met de situatie van Koeman bij Barcelona.

Koeman zal komend seizoen met een aantal nieuwe spelers werken in het Camp Nou. De afgelopen dagen werden Sergio Agüero, Eric García en Emerson Royal voorgesteld als nieuwe aanwinsten. Naar verwachting wordt op korte termijn ook de komst van Georginio Wijnaldum bevestigd. Volgens Spaanse media is ook Memphis Depay hard op weg naar Barcelona.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties