Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joao Félix en Atlético Madrid zorgen voor verbazing in uitwedstrijd

Laatste update:

Atlético wilde vanaf de eerste minuut, en onder leiding van een gedreven Koke, het duel zo snel mogelijk beslissen. De defensie van Osasuna maakte echter een zekere indruk tot het moment dat Joao Félix toesloeg. Na een actie van Renan Lodi op links werd een schot van Saul Ñiguez geblokt en kwam de bal voor de voeten van de Portugees, die het leer na nog geen half uur spelen ziedend in de bovenhoek joeg.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Osasuna ging direct op zoek naar een gelijkmaker, drukte het team van Simeone terug op de eigen helft, maar de ploeg van Jagoba Arrasate ontbeerde finesse in de laatste meters. Zo ging een inzet van Roberto Torres net naast het doel van Jan Oblak. Tien minuten na rust sloegen los Colchoneros weer toe. Na een sublieme pass van Ángel Correa op Diego Costa tekende Joao Félix van dichtbij voor de tweede treffer: 0-2.

Simeone koos enkele minuten later voor de entree van Marcos Llorente en Álvaro Morata en dat bleken gouden wissels. Llorente ontving het leer in het strafschopgebied van Héctor Herrera, was niet van de bal af te krijgen en schoot hard en laag raak in de linkerhoek: 0-3. Luttele minuten later verscheen ook de naam van Morata op het scorebord. De arbiter dacht aan buitenspel na een pass van Llorente, maar de VAR keurde de goal goed. Yannick Ferreira Carrasco bepaalde op aangeven van opnieuw Llorente de eindstand.

Door de overwinning in Pamplona staat Atlético nu met 49 punten op de vierde plaats in LaLiga. De voorsprong op Real Sociedad en Getafe, de nummers vijf en zes, bedraagt slechts twee punten en de club uit Baskenland heeft nog een wedstrijd tegoed. Nummer zeven Villarreal heeft maar vijf punten minder. Atlético speelt zaterdag in eigen huis tegen Real Valladolid.

-
Denk jij dat Atlético Madrid dit seizoen bij de eerste vier eindigt?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
2
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
7
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
49
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
25
Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties