Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Joe Hart kan carrière uit slop trekken met verrassende move naar Engelse top'

Laatste update:

Hart was jarenlang de onbetwiste eerste keuze bij Manchester City en het Engelse nationale team, maar de afgelopen tijd is zijn carrière behoorlijk in het slop geraakt. Na ruim driehonderd wedstrijden in de hoofdmacht van the Citizens verliet de 33-jarige doelman Engeland aanvankelijk voor een huurperiode bij Torino. Na een jaar in de Serie A keerde Hart terug in Engeland, om op huurbasis aan de slag te gaan bij West Ham United. Na 23 optredens namens the Hammers besloot Burnley in de zomer van 2018 3,9 miljoen euro neer te tellen voor Hart.

Het dienstverband van de 75-voudig Engels international bij the Clarets werd echter geen succes. In zijn eerste seizoen kwam hij nog tot 21 optredens, al werd hij halverwege het seizoen gepasseerd ten faveure van Tom Heaton. Dit seizoen kiest Burnley-manager Sean Dyche steevast voor Nick Pope en speelde Hart nog geen officiële minuut. De huidige nummer elf van de Premier League is niet eens van plan om het op 30 juni verlopende contract van de ervaren doelman voor een korte periode te verlengen, om zo nog tot het einde van de competitie over hem te kunnen beschikken.

Dat Burnley Hart over ruim een week laat gaan, biedt mogelijkheden voor Arsenal. Met Emiliano Martínez en Matt Macey bevat de selectie van the Gunners nog twee doelmannen. Er zou naar verluidt niet al teveel vertrouwen bestaan in de reservesluitposten, waardoor Arsenal zich genoodzaakt zich om met Hart een noodoplossing binnen te halen. Er wordt gevreesd dat Leno een jaar uit de roulatie zou kunnen zijn. De Duitse doelman kwam na een luchtduel met Neal Maupay verkeerd terecht op zijn knie, schreeuwde het vervolgens uit van de pijn en moest met een brancard het veld verlaten.

Zou dit een goede zet zijn van Arsenal?

Meer nieuws

Ajax-aanvaller Steven Berghuis is erg trots op bijzondere mijlpaal
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
3
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
5
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
13
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties