Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joe Hart (33) keert terug in de top van de Premier League

Laatste update:

Transferexpert Fabrizio Romano, werkzaam voor onder meer The Guardian en Sky Sports, meldde maandag al dat een deal nabij was. Het is aannemelijk dat Hart zich in Noord-Londen moet gaan opmaken voor een rol als stand-in voor Hugo Lloris. Die rol werd de afgelopen zes jaar vertolkt door Michel Vorm, maar de 36-jarige Nederlandse doelman heeft Tottenham met een afgelopen contract achter zich gelaten. Hart zou wel fors moeten inleveren ten opzichte van zijn salaris bij Burnley, waar hij wekelijks 55.000 euro verdiende. Bij Tottenham ligt een weeksalaris van 38.000 euro in het verschiet, wat neerkomt op een kleine twee miljoen euro per jaar.

Tottenham Hotspur heeft Pierre-Emile Höjbjerg definitief binnen

De eerste versterking voor Tottenham Hotspur is een feit.Lees artikel

Hart was jarenlang de onbetwiste eerste keuze bij Manchester City en het Engelse nationale team, maar de afgelopen tijd is zijn carrière behoorlijk in het slop geraakt. Na ruim driehonderd wedstrijden in de hoofdmacht van the Citizens verliet de 33-jarige doelman Engeland aanvankelijk voor een huurperiode bij Torino. Na een jaar in de Serie A keerde Hart terug in Engeland, om op huurbasis aan de slag te gaan bij West Ham United. Na 23 optredens namens the Hammers besloot Burnley in de zomer van 2018 3,9 miljoen euro neer te tellen voor Hart.

Het dienstverband van de 75-voudig Engels international bij the Clarets werd echter geen succes. In zijn eerste seizoen kwam hij nog tot 21 optredens, al werd hij halverwege het seizoen gepasseerd ten faveure van Tom Heaton. Het afgelopen seizoen koos Burnley-manager Sean Dyche steevast voor Nick Pope en speelde Hart geen officiële minuut in de Premier League, al kwam hij wel tot drie optredens in de FA Cup en de EFL Cup. Hart is na Pierre-Emile Höjbjerg, afkomstig van Southampton, de tweede zomeraanwinst van Tottenham

Verstandige zet van Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties