Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Joep Schreuder begint in interviews met Duits duo plots over Wout Weghorst

Laatste update:

"De kwaliteit van een pinchhitter is dat hij er staat als hij nodig is", antwoordt de spits van Borussia Dortmund desgevraagd. "Je weet nooit zeker dat er een doelkans komt, maar als die zich aandient, moet je daar zijn."

Dan begint Schreuder onmiddellijk over Weghorst. De aan Ajax gelinkte spits maakte in het openingsduel van het Nederlands elftal met Polen een late, winnende goal. Door die 1-2 zege is Oranje vrijwel zeker van kwalificatie voor de volgende ronde.

"In Nederland voeren we de discussie over Wout Weghorst", legt Schreuder de spits voor. "Dat is ook een goede pinchhitter, net als jij. Maar hij is ook een beetje ongeduldig. Ben jij dat ook?"

"Nee", antwoordt Füllkrug duidelijk, bijgenaamd Lücke ('gat') vanwege het gat tussen zijn voorste tanden. "De trainer (Julian Nagelsmann, red.) heeft van tevoren alles met ons afgesproken. Iedere speler wil natuurlijk iedere wedstrijd spelen."

"Ik ben ook een voorstander van een echte, sterke nummer negen, omdat het maken van doelpunten heel belangrijk is. Het is dan ook mooi als het goed uitpakt", doelt de spits op zijn treffer. Schreuder moet van Füllkrug overigens nog de 'warme groeten' doen aan de mannen aan tafel bij Studio Fußball .

Eerder in de uitzending wordt ook Robert Andrich voor de camera getrokken. De controleur krijgt ook de vergelijking tussen Weghorst en Füllkrug voor de kiezen. "Het is heel belangrijk dat wij een spits op de bank hebben zitten die doelpunten kan maken", weet Andrich.

"Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor David Raum, die de hele flank bestrijkt en de assist gaf als invaller. Dit is wat het Duitse elftal nodig heeft en wat extreem goed is voor ons", looft de Bayer Leverkusen-middenvelder de reserves van de ploeg.

"We hebben denk ik wel een goede wedstrijd gespeeld", analyseert Andrich het gelijke spel. "We waren zeer dominant en op het eind werden we daarvoor ook beloond. We zijn rustig gebleven, hebben denk ik goede mogelijkheden gehad.

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
14
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
5
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
35
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
96

Meer sportnieuws

Reacties