Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman gidst PSV naar bekerfinale; gestuntel Sangaré zal zorgen baren

Laatste update:

Op papier begon PSV iets minder offensief dan zondag tegen Sparta Rotterdam (1-2 winst). Met Yorbe Vertessen verdween er een aanvaller uit de basiself, waarvoor met Érick Gutiérrez een middenvelder terugkwam. Go Ahead startte juist iets aanvallender dan bij de stuntzege tegen Ajax (2-1) door de vijfde verdediger in te ruilen voor een extra middenvelder: Giannis-Fivos Botos in plaats van Jay Idzes. Verder keerde aanvoerder Bas Kuipers terug van een schorsing.

Meer: ‘Is Veerman iets voor Slot en Liverpool?’ Driessen en Verweij vellen oordeel | Veerman noemt ploeggenoot bij PSV van wie hij het meest geniet: ‘Zo makkelijk’

In het eerste deel van de wedstrijd was PSV de licht bovenliggende partij. De Eindhovenaren lieten Go Ahead niet in de buurt van het eigen doel komen en creëerden zelf een paar schietmogelijkheden. Vrijwel uit het niets gaf PSV na ruim een half uur de openingstreffer weg. Ibrahim Sangaré verloor de bal knullig op het middenveld en Joël Drommel ging in de fout door de hoge voorzet van Ragnar Oratmangoen niet te plukken. Córdoba profiteerde met een kopbal over de goalie van PSV heen: 1-0.

PSV zocht vervolgens nog nadrukkelijker de aanval en kantelde de wedstrijd in een tijdbestek van twee minuten volledig. Eran Zahavi tikte in de 43ste minuut de 1-1 binnen na een voorzet van Mauro Júnior en forceerde twee minuten later een rode kaart bij de Eagles. Zahavi brak slim door richting het doel en werd vastgepakt door Joris Kramer, die na een VAR-ingreep rood kreeg.

Gesteund door het numerieke voordeel was PSV na rust oppermachtig. Mauro Júnior schoot al snel fraai binnen van zestien meter, maar die treffer werd afgekeurd wegens buitenspel van Zahavi, die in de baan van het schot stond. Zahavi blokte vervolgens ook nog een bijna zeker doelpunt van Veerman, die in de 68ste minuut alsnog scoorde. Veerman dribbelde vrij door naar de achterlijn en zag zijn inzet uit een lastige hoek via de handen van Noppert binnengaan: 1-2. De middenvelder van PSV knalde vlak daarna op de paal, terwijl Madueke de lat trof. Go Ahead bleef er daardoor tot de laatste minuut in geloven, maar kon geen echte kans produceren.

-

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
30
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties