Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman laat stilte vallen voor de camera: 'Wat een klotevraag, haha'

Laatste update:

De Eindhovenaren begonnen op bezoek bij FC Volendam uiterst moeizaam met een achterstand, maar wisten die uiteindelijk ruimschoots om te buigen. Via goals van Ismael Saibari, Jerdy Schouten, Jordan Teze, Ricardo Pepi en Isaac Babadi werd het 1-5 in het Kras Stadion.

Meer: Joey Veerman raakt geblesseerd en mist waarschijnlijk topper PSV - Feyenoord | ‘Veerman is traag, heeft een slechte motoriek, gaat de absolute top niet halen’

Veerman wist weliswaar niet te scoren, maar hij kijkt desalniettemin met een goed gevoel terug op zijn rentree. De middenvelder raakte geblesseerd na het duel met Excelsior en zijn ploeg wist nadien drie van de vijf wedstrijden niet te winnen.

"Ik ben een slechte toekijker moet ik zeggen", blikt Veerman terug op de afgelopen periode. "Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar als ik dan moet toekijken word ik ineens zenuwachtig. Dat wist ik niet van mezelf, maar dat is natuurlijk niet fijn."

"Of PSV niet zonder Joey Veerman kan? Ik heb gelezen wat er geschreven werd in de kranten. Weet je, ik ben gewoon blij dat ik weer op het veld sta. Hopelijk kan ik snel weer belangrijk worden voor dit team."

Verslaggever Mark van Rijswijk vraagt Veerman vervolgens hoe belangrijk hij is voor de ploeg. "Dat vind ik een klotevraag, haha", zegt hij lachend na een korte stilte. "Ik denk dat ik dit seizoen wel belangrijk ben geweest voor het team."

"Ik denk dat ik een goed koppel vorm met Jerdy Schouten. Ik ben blij met hoe het tot nu toe gegaan is en ik wil het weer oppakken", besluit Veerman.

Meer nieuws

Rode kaart in slotfase voor charge op Lammers smet op overwinning Ajax
6
Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
113
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
9
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
80
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties