Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joey Veerman maakt van onvrede geen geheim: 'Vind je het gek, of niet?'

Laatste update:

De 23-jarige middenvelder werd door zowel Nederland als Franse media als uitblinker bestempeld van deel één van het tweeluik met de Monegasken. Veerman opende vlak voor rust de score in het Stade Louis II, maar zag Axel Disasi tien minuten tijd de eindstand verzorgen: 1-1. "We krijgen gewoon een kutgoal tegen", betoogt Veerman bij ESPN. "Ik denk dat we met de kansen nogal ongelukkig zijn geweest. Ondanks het feit dat we veel achter de bal aan hebben gelopen, denk ik wel dat we hier met 2-0 hadden kunnen winnen, ja."

Meer: Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd, maar...’ | Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Veerman schrijft de problemen van PSV in het prinsendom vooral toe aan slordigheid aan de bal, waardoor er veel defensieve arbeid aan te pas moest komen. "Gelukkig zijn we heel erg fit", merkt de spelmaker op. Wanneer de interviewer de brug slaat naar de slotfase - waarin PSV beduidend minder fris oogde dan tegenstander Monaco - reageert Veerman vinnig. "Vind je het gek, of niet? Wij hebben tweeënhalve dag geleden gespeeld, hè."

"Natuurlijk speelt dat mee", vervolgt hij. "Volgens mij waren we om één uur ' s nachts thuis, de volgende dag is het dan herstellen en maandagochtend ga je alweer het vliegtuig in. Ik vind het heel matig ingepland allemaal." PSV probeerde na het horen over de Champions League-speeldata de strijd om de Johan Cruijff Schaal nog te verplaatsen, maar kreeg nul op het rekest van de KNVB. De bond gaf als toelichting dat het te kort dag was om iets te kunnen betekenen voor de Eindhovenaren.

Champions League
AS Monaco
1 - 1
PSV

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: goal van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
43
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
261
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
17
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties