Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joey Veerman ontbreekt nog steeds op eigen verzoek bij Jong Oranje

Laatste update:

Bondscoach Erwin van de Looi kreeg in november veel vragen over de afwezigheid van Veerman in de selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Portugal. "Allereerst wil ik zeggen dat ik het een eer vind om voor Jong Oranje uit te komen. Vanwege privéredenen wil ik mijn tijd in de interlandperiodes voorlopig anders besteden. Dit is de reden dat ik niet ben opgeroepen", liet Veerman destijds op de website van zijn club sc Heerenveen weten.

"Ik focus mij de komende tijd op sc Heerenveen en hoop op een later moment mijn land te kunnen en mogen vertegenwoordigen", aldus Veerman. In deze situatie is nu geen verandering gekomen. "Joey Veerman zit niet bij de voorselectie van Jong Oranje voor het EK Onder-21", schrijft Reon Boeringa, journalist van Voetbal International, op Twitter. "Zijn management laat desgevraagd weten dat de situatie van de vorige interlandperiode - toen hij op eigen verzoek vanwege persoonlijke omstandigheden niet werd opgeroepen - nog altijd van kracht is."

Veerman is wel speelgerechtigd voor het EK van komende zomer, want daar mogen spelers aan deelnemen die geboren zijn na 1 januari 1998. De middenvelder van Heerenveen werd geboren op 19 november 1998. Van de Looi nam onder meer Mohamed Ihattaren, Brian Brobbey en Devyne Rensch wél op in zijn voorselectie voor het EK, dat in twee delen wordt afgewerkt. De groepsfase wordt van 24 tot en met 31 maart afgewerkt. De finaleronde staat van 31 mei tot 6 juni op het programma.

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
6
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties