Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joey Veerman pislink over cruciaal moment: 'Hij had bij Ajax of PSV wél geteld'

Laatste update:

Heerenveen speelde weinig klaar tegen Willem II en keek na een klein uur spelen tegen een 3-0 achterstand aan. Vlak daarvoor dachten de Friezen de 2-1 te maken, toen Bochniewicz doelman Arijanet Muric versloeg, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald door Llonch. Op basis van de videobeelden kon niet worden vastgesteld of de bal in zijn geheel de lijn was gepasseerd. "Ik zei net bij de andere camera dat hij bij Ajax of PSV waarschijnlijk wel gezeten had", laat een zichtbaar gefrustreerde Veerman weten tegenover ESPN. Veerman doelt daarmee vermoedelijk op het feit dat er bij Ajax en PSV meer camera's in het stadion staan om dergelijke situaties te kunnen beoordelen.

De KNVB meldde in 2017 na een proef met doellijntechnologie dat het voorlopig niet mogelijk is om bij elke wedstrijd met de kostbare technologie te werken. De voetbalbond gaf als reden de kosten: vijf miljoen euro. "Het hele been van die jongen (Llonch, red.) is achter de lijn", gaat Veerman verder. "Dan staat de camera waarschijnlijk niet goed. Daarna valt wel de 3-0 meteen. Ik denk dat dat een kantelpunt is. Wij zijn de gehele wedstrijd beter geweest. Zij schieten alles lang en kijken waar die bal belandt. Dat krijgt nog punten ook, dat is wel jammer. Dat gebeurt ons vaker. Dat we goed beginnen en daarna inzakken. Daar hebben we het medicijn nog niet op gevonden."

Veerman zorgde een kwartier voor tijd nog wel voor de eretreffer na een combinatie met Henk Veerman, maar kon niet voorkomen dat Heerenveen de tiende uitnederlaag van het seizoen leed. De middenvelder reageerde zichtbaar verbaasd toen verslaggeefster Aletha Leidelmeijer hem op die pijnlijke statistiek wees. "Wij? Oh, daar was ik niet mee bezig. Dan weet ik het nu wel, ja. Dat is niet heel lekker. Ik kan me niet voorstellen dat het in de hoofden gaat zitten. Ik denk dat iedereen graag wil. Dat heeft denk ik niet te maken met dat het mentaal niet goed zit."

-
Ben jij het eens met Joey Veerman?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
6
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
5
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
25
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties