Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman 'te duur' voor Feyenoord: 'Hij kan alleen naar het buitenland'

Laatste update:

Waar veel buitenlandse competities weer hervat zijn, maakte de KNVB al snel een einde aan het huidige seizoen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Wanneer de draad in september weer wordt opgepakt, hebben de spelers ongeveer een halfjaar geen officiële wedstrijd gespeeld. "Het is niet goed voor de waarde van spelers dat ze zes maanden 'op zwart' staan. Ik merk dat er vanuit het buitenland weer wordt gebeld voor spelers", vertelt Van Kooperen aan De Telegraaf. "Maar als clubs moeten kiezen tussen drie spelers en twee zijn wekelijks zichtbaar en één is al een paar maanden buiten beeld én de clubs twijfelen nog, dan werkt dat niet in het voordeel van de jongens uit de Nederlandse competitie."

"Als clubs in december al wisten dat ze een speler graag willen hebben en ze hebben het geld ervoor, dan halen ze hem", vervolgt Van Kooperen, die de interesse in talenten ziet afnemen. "Met name voor de jongens over wie ze nog twijfelden en die ze normaal gesproken tussen maart en juni zouden afscouten, neemt de interesse af. Spelers uit Portugal, Duitsland en Polen zijn wél zichtbaar." Volgens de agent daalt de waarde van een profvoetballer wanneer hij niet speelt. "Zo werkt het gewoon. De clubs gaan nu al zeggen: 'Het is coronatijd'. Buitenlandse clubs richten zich plotseling nóg meer op jonge en goedkope spelers met 'potentie'. Voorheen haalden ze spelers die klaar waren om een grote stap te maken."

Van Kooperen denkt daarom dat er meer uitgaande transfers zullen zijn dan binnenlandse transfers. "Spelers in de Eredivisie maken normaal gesproken een stap van een kleine club naar een subtopper. Maar de subtop heeft niets te besteden", legt hij uit. "Zelfs Feyenoord kan Joey Veerman van sc Heerenveen niet betalen, anders was de kans groot geweest dat hij naar Feyenoord was gegaan. Maar door de gevolgen van de coronacrisis is hij te duur geworden voor Feyenoord. Zo'n jongen kan alleen nog naar het buitenland."

Veerman liet vorige maand nog weten dat Feyenoord inderdaad interesse heeft. "Ze hebben mijn zaakwaarnemer gesproken, maar ze hebben nog geen contact opgenomen met Heerenveen. Dan lijkt mij dat er nog niets aan de hand is", zei hij tegen FOX Sports. De middenvelder weet niet precies welk bedrag Heerenveen voor hem wil hebben. "Laatst zei Gerry (Hamstra, technisch manager, red.): onder de tien miljoen euro kom je hier niet weg. Maar dat zijn alleen maar leuke geintjes. Als ze dat vragen, zit ik hier nog wel tot mijn 35ste en dat is ook weer niet de bedoeling", aldus Veerman.

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
8
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties