Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'Als Ajax die twee erbij krijgt is dat echt een verrijking'

Laatste update:

Tannane was in de halve finale tegen VVV-Venlo (2-0 zege) beslissend met een assist en een prachtig doelpunt. "Ik vind Tannane een fenomeen", zei Derksen. "Die jongen is in Nederland helemaal afgebrand. Bij Heracles Almelo hebben ze hem zelfs naar een cursus gestuurd om zijn agressie een beetje onder controle te krijgen. Hij is in het buitenland ook min of meer mislukt. Hij is teruggekomen en hij doet het werkelijk fantastisch."

Na de wedstrijd tegen VVV gaf Tannane aan bij ESPN zich weleens miskend te voelen in Nederland. "Als iemand anders die goal maakt die ik vandaag maak, dan wordt het veel groter gemaakt dan als ik die bal zo in de kruising schiet", zei de aanvallende middenvelder. "Of ik me soms tekort gedaan voel? Ja, zeker. Het is altijd mijn verleden wat erbij wordt gehaald, dat vind ik zo jammer. Dan denk ik: ik heb me zo verbeterd. Ik ben zo rustig geworden, maar dat wordt nooit gezegd."

Derksen vindt het jammer dat Tannane dat zo ervaart. "Hij is nu weer ontevreden, want dat heb je met dit soort jongens. Dat zijn hele gevoelige jongens. Nu vindt hij weer dat hij ondergewaardeerd wordt omdat deze goal waarschijnlijk niet 180 keer herhaald is. Dat moet hij niet doen, want Nederland heeft juist heel veel waardering voor hem. Je kijkt met heel veel plezier naar Vitesse. Niet naar die geelzwarte shirts, maar naar Bazoer en Tannane."

Tannane gaf in het interview ook aan een stap naar het buitenland te overwegen. "Het zou zonde zijn als zo'n kleurrijke voetballer weer naar een middelmatige buitenlandse club gaat", vindt Derksen. "Ik vind ook dat die klacht een beetje onterecht is, want hij wordt bedolven onder schouderklopjes. Nogmaals: die Marokkaanse jongens zitten anders in elkaar dan wij. Hij zegt: 'Ik ben veranderd', maar het komt ook door die trainer (Thomas Letsch, red.), die hij getroffen heeft. Die begrip voor hem heeft, met hem om kan gaan en de vrijheid durft te geven. Als hij nu naar het buitenland gaat heeft hij waarschijnlijk niet zo'n trainer die zegt: 'Jij hebt een vrije opdracht, zie maar wat je doet.'"

Ook over Bazoer sprak Derksen tot slot vol lof. "Als dat PSV die Bazoer achterin had, dan zou de opbouw achterin wel een stuk beter verzorgd zijn. Die zullen hem niet nemen want hij is ooit daar weggelopen naar Ajax, maar die zou PSV twee keer zo sterk maken." Bazoer vertrok inderdaad in 2012 uit de jeugdopleiding van PSV om voor de Amsterdammers te gaan spelen. Bij Ajax zag de verdediger annex middenvelder meer kansen om door te breken.

Heeft Johan Derksen gelijk over Oussama Tannane en Riechedly Bazoer?

Meer nieuws

Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
4
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: 'Niet veel van waar'
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
20
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties