Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen begrijpt niks van PSV: 'Dat is een vriendje van de trainer'

Laatste update:

"Ik zit dan te kijken, dan zie ik die Israëliër lopen, die komt dan een jaartje langs, want dat is een vriendje van de trainer", zegt Derksen over Zahavi. "En het grootste talent van Nederland, Ihattaren, die zit op de bank, omdat hij niet in vorm is. Maar Ihattaren vertegenwoordigt waanzinnig veel geld. En als die trainer die jongen nou eens gewoon opstelt, laat hem die vorm terugkrijgen. In die Israëliër hoef je niet te investeren. Die komt even een paar centjes halen en is die dan weer naar een club in het Midden-Oosten, of waar dan ook. Nou zal dat politiek wat moeilijker liggen, waarschijnlijk ergens anders. Maar daar heb je niks aan, dat is alleen maar een vriendje van de trainer."

Derksen vindt het onbegrijpelijk dat Schmidt zoveel zeggenschap heeft bij PSV. "Die man is gekomen, die heeft allemaal vrienden om zich heen verzameld. Hij heeft het aankoopbeleid gedaan, niet John de Jong. Misschien kan hij naar Italië om technisch directeur te worden bij AS Roma", doelt Derksen op het gerucht dat Roma geïnteresseerd is in De Jong. Hij vervolgt: "Ik begrijp niet dat Toon Gerbrands, wat toch een verstandige man is, zo'n Duitser binnenhaalt en die krijgt alle macht. Die mag de aankopen regelen, die mag bepalen wie die wel en niet opstelt. Nu is dat niet ongebruikelijk bij een trainer, maar wel als hij aan kapitaalsvernietiging doet met je grootste talenten."

Volgens Derksen moet PSV meer investeren in Ihattaren. "Die moet helemaal begeleid worden, die moet zijn oude vorm weer terug krijgen. Die krijgt hij alleen maar terug door hem vertrouwen te schenken, door hem veel te laten spelen. Die moet niet in de weg gestaan worden, ook niet financieel gezien voor PSV, door een totaal oninteressante Israëliër." René van der Gijp voegt daaraan toe dat Schmidt waarschijnlijk geen fan is van Ihattaren. "Je hebt als PSV wel een probleem dat hij het gewoon niet in Ihattaren ziet zitten, dan heb je gewoon een probleem hoor."

Heeft Johan Derksen gelijk over Eran Zahavi?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
6
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
24
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties