Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen denkt echte reden achter burn-out Klaas-Jan Huntelaar te weten

Laatste update:

Waar René van der Gijp en Hélène Hendriks vooral medelijden tonen, reageert Johan Derksen behoorlijk stellig. "Dit is onvrede en ergernis! Die jongen heeft alle kennis die je moet hebben voor dat vak en dan komt er een Duitser (Sven Mislintat, red.) die hem helemaal buitensluit."

Derksen denkt dat Huntelaar niet blij was met zijn nieuwe takenpakket. "Hij mag bij Jong Ajax gaan zitten en die Duitser doet alleen maar verkeerde deals." Hendriks geeft tegengas. "Ik kan me niet voorstellen dat je dan dit naar buiten brengt als reden, dat je een burn-out hebt, terwijl je eigenlijk gewoon ontevreden bent. Dat geloof ik gewoon niet!"

De Snor haakt weer in. "Ik denk dat je van onvrede en ergernis ook een burn-out kunt krijgen. Ik krijg van dit programma ook een burn-out", grapt Derksen. Hendriks denkt er anders over. "Het is gewoon lullig, het kan van alles zijn. Die druk bij Ajax is, hoe je het went of keert, in elke functie hoog."

Derksen blijft achter zijn betoog staan. "Als je een binnenvetter bent qua karakter... Al die ellende komt in je, dan ga je naar de huisarts en die man constateert dat je een burn-out hebt en er even tussenuit moet." Hendriks is van mening dat Derksen er te licht over denkt. "Een burn-out is niet eventjes ertussenuit. Dat is echt wel heftig hoor, daar kun je zoveel klachten bij krijgen. Dat wordt echt niet zomaar gezegd."

Van der Gijp vindt het sneu voor Huntelaar. "Vaak leg je de lat te hoog..." Tafelgast Eveline Stallaart, psycholoog en seksuoloog van beroep, geeft duiding. "Op heel veel verschillende fronten gaan dan dingen mis, het is echt niet alleen op werk. Dat denken mensen vaak. Het kan ook op allerlei andere vlakken zijn, thuis bijvoorbeeld. Soms wordt het dan te veel. Vaak is het teken van een burn-out dat je lijf aan de bel gaat trekken."

Voetbalpraat
Ook in Voetbalpraat kwam de burn-out van Huntelaar vrijdagavond kort ter sprake. Kees Kwakman heeft het met de voormalig topspits te doen. "Hij is in een tijd ingestapt waarin het behoorlijk hectisch is geweest. Ik hoop vooral dat hij er bovenop komt, want dit lijkt me niet fijn."

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
0
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
10
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties