Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'Er is geen enkele aanleiding om Xavi Simons op te stellen'

Laatste update:

"Die trekt een gezicht.... Alsof Rusland buiten het stadion al staat opgesteld", zei Derksen vrijdagavond op cynische toon over de vleugelaanvaller van het Nederlands elftal. René van der Gijp moest hardop lachen om de opmerking van zijn tafelgenoot.

Presentator Wilfred Genee wilde van Dick Advocaat weten of een coach iets kan doen aan de gezichtsuitdrukking van een speler. "Nee, natuurlijk niet. Zo is die jongen gewoon", luidde het duidelijke antwoord van de bondscoach van Curaçao.

"Ik vind trouwens dat er geen enkele aanleiding was om hem op te stellen hoor, Simons", ging Derksen verder. "Hij heeft in twee wedstrijden geen knikker geraakt."

Rapportcijfer Voetbalzone

.
Simons kreeg van Voetbalzone een 5 voor zijn prestatie tegen Frankrijk. "Na een teleurstellend optreden tegen Polen behield de bondscoach toch het vertrouwen in Xavi Simons. De creatieveling werd van de flank weggehaald en mocht zich als nummer 10 laten zien. Simons wist zijn stempel andermaal niet op de ploeg te drukken. Tot zijn eigen ergernis werd hij voortdurend geschaduwd door N'Golo Kanté."

"Simons scoorde twintig minuten voor tijd wel uit de rebound, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel van Dumfries. Het was direct zijn laatste actie, omdat hij gewisseld werd voor Joey Veerman", zo valt te lezen in het rapport over de vleugelaanvaller.

Genee vroeg direct of Derksen Joey Veerman wel had opgesteld op het middenveld van Oranje. "Nou, misschien een ander. Dan ga je even kijken. Maar Simons kun je vergeten."

"En ik begrijp ook niet waarom Wijnaldum erin komt. En Wout Weghorst is een jongen voor de laatste tien minuten. Maar als je hem de hele wedstrijd opstelt heb je er qua rendement meer aan dan Memphis op dit moment."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Moet Ronald Koeman Xavi Simons passeren?

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
21
Dit enorme bedrag verdiende de KNVB al dankzij prestaties van Oranje op het EK
6
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
36
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties