Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen geeft Jasper Cillessen veeg uit de pan na heldenrol tegen PSV

Laatste update:

NEC was zaterdag de eerste ploeg in het huidige Eredivisie-seizoen die PSV op een nederlaag wist te trakteren. Voor Cillessen was de gestopte strafschop van De Jong extra bijzonder, want hij keerde nog niet eerder een penalty in de Eredivisie. Zodoende kwam er de nodige ontlading los bij de ervaren keeper, die na afloop in een interview besloot om Van Dongen te confronteren.

Volgens Cillessen had de verslaggever van ESPN hem in een podcast uitgelachen nadat de doelman van NEC vorige maand een strafschop tegen RKC Waalwijk had gepakt. Omdat Cillessen te vroeg van zijn lijn was gekomen, moest die penalty echter opnieuw worden genomen.

Kritiek op Cillessen


De heldenrol van Cillessen wordt maandagavond besproken tijdens een uitzending van Vandaag Inside. "Hadden jullie de indruk dat Cillessen blij was dat hij die penalty van Luuk de Jong pakte?", vraagt Genee aan zijn tafelgasten.

"Ik had wel het idee dat het stoppen van een strafschop een beetje aan het ophopen was in zijn hoofd", reageert René van der Gijp. "De ontlading was over de top. Je bent blij en het is hartstikke leuk om een strafschop te keren, maar als je het zo viert, dan zit het je ook wel heel hoog."

Derksen is hard voor Cillessen en noemt het juichen van de doelman na de gestopte strafschop en het interview dat hij daarna aan ESPN gaf 'belachelijk' en 'heel onprofessioneel'. "Hij stond na afloop nog te gillen. Het is natuurlijk heel belachelijk hoe hij zich gedroeg."

"Het is heel onprofessioneel om als een gek, als een kind te gaan juichen. Wat René zegt klopt: het zat hem zo verschrikkelijk dwars, want hij had inderdaad nog nooit een strafschop gepakt in de Eredivisie", besluit Derksen.

Meer nieuws

Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
3
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
30
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
1
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties